Про мене

Анна Кутепова

Дипломований психолог, сертифікований психодіагност і коуч

Готова запропонувати практичні рішення для ваших запитів, випробувані на особистому досвіді.

Мій шлях

У своєму житті я довго нехтувала своїми бажаннями, ховалася від реальності й жила тим життям, яке для мене вигадали інші, аж доки в певний момент не вирішила, що з мене досить, що я хочу чути себе, бути в собі впевненою й проходити свій життєвий шлях дорогою, яку я виберу собі сама. Так я потрапила на свою особисту терапію. І через три роки інтенсивного особистого консультування я зрозуміла, що нарешті я там, де і хотіла бути. І я не хочу зупинятися. Але найбільше мені захотілося ділитися цим з іншими. Допомагати людям, таким самим як я, набувати впевненості в собі, вибудовувати свої кордони, слухати свої бажання і вміти вибудовувати здорові та щасливі стосунки з оточуючими.

Зараз я з упевненістю можу сказати, що спочатку страшно всім. Зробити перший крок, написати, зізнатися собі, розповісти іншій сторонній людині про свої труднощі і проблеми, але я точно знаю, що якщо ви все ж таки зважитеся на цей крок, ви не пошкодуєте.

Я допоможу вам побачити свої сильні сторони, полюбити себе, навчу говорити “ні”, вибудовувати особисті кордони, не боятися виходити з зони комфорту, чути свого партнера і не тільки. Я готова вислухати будь-який ваш запит і постараюся докласти максимум зусиль, щоб допомогти вам подолати труднощі і знайти вихід з будь-якої ситуації. Я не гарантую, що все буде швидко і без труднощів, але обіцяю, що постараюся знайти підхід до кожного.

Боятися нормально, бути неідеальним теж, просто дайте собі шанс на щасливе життя, ви на нього заслуговуєте. Напишіть мені і ми зможемо рухатися до вашої мети разом. Пам’ятайте, кожна людина має всі ресурси, щоб зробити себе щасливою.

Років досвіду
0 +
Успішно вирішених запитів
0 %
Сесій у середньому закривають запит
0 +

Сертификаты

Нижче представлені мої професійні сертифікати та кваліфікації. Вони підтверджують мої знання та навички в галузі психології, а також моє постійне прагнення до професійного розвитку.

Процес консультування

01

Запит консультації

Зв’яжіться зі мною будь-яким зручним для вас способом

02

Вибір часу

Призначимо дату, час і спосіб зв’язку

03

Сеанс терапії

Сеанс терапії з урахуванням ваших потреб

04

Навички самодопомоги

Застосування технік самодопомоги

Программы терапии

Выберете подходящую для вас программу

Індивідуальна терапія

Можливість працювати над собою, справлятися з поточними проблемами, набути навичок, які стануть у пригоді в майбутньому.

Парне консультування

Робота над зміцненням стосунків і набуттям гармонії в парі, подоланням труднощів і створенням основи для довгострокових і здорових стосунків.

Тривожні розлади та депресії

Інструменти та розуміння, необхідні для подолання тривожних станів, неприємних симптомів, створення сильнішого та стійкішого емоційного стану.

Консультації підлітків

Допомога молодим людям із поточними труднощами, створення підґрунтя для здорового та щасливого майбутнього.

Сімейна терапія

Можливість для всіх членів сім'ї працювати разом над поліпшенням взаємовідносин і вирішенням внутрішньосімейних проблем.

Робота з травмами

Робота з безпосередніми наслідками травматичних подій, відновлення стабільності життя, ефективне управління емоціями.

Зв'яжіться зі мною

Заповніть форму, для того щоб надіслати мені листа. Або зв’яжіться зі мною будь-яким зручним для вас способом.

Номер телефону

+380 99 921 07 53

Email

anna.kutepova@me.com

Подбайте про своє психічне здоров'я

Для отримання консультації заповніть форму нижче або зв’яжіться зі мною будь-яким зручним для вас способом